Tag et el løbehjul som forretningsmand

Tag et el løbehjul som forretningsmand

Hvis du færdes i storbyer rundt omkring i verden, er du med garanti støt på de el løbehjul, der står lænet og ad træer og mure på hvert eneste gadehjørne. Mange spår det til at være det næste nye inden for offentlig transport, og det er der egentlig ikke noget at sige til. Systemet hvor ved el løbehjulene bliver udlejet er nemlig rigtig smart fundet på, og dækker behovene for rigtig mange mennesker. Skrevet sammen med elcykelinfo.dk/el-loebehjul

Fordelene ved et el løbehjul

I grove træk står alle løbehjulene rundt omkring på hvert eneste gadehjørne nemlig til udlejning. Du lejer et af dem ved hjælp af en app, og når du er færdig med at bruge løbehjulet, kan du bare stille det fra dig, så det fra dig, så det ikke blokerer for andre, og så kan du afregne igen ved hjælp af appen. Det er altså en nem og billig måde at komme et hvilket som helst sted hen i byen, og du har ikke en gang ansvar for dit transportmiddel på samme måde, som hvis du var afsted på din egen private cykel, der skulle parkeres og aflåses et sikkert sted.

Omvendt behøver du heller ikke at vente 20 minutter på den rigtige bus, der skal fragte dig og mange andre til deres destination. Eller i hvert fald til et sted tæt på deres destination. I sidste ende er et el løbehjul derfor nemmere, mere effektivt og langt mere direkte end de fleste andre transportmuligheder, der er tilgængelige i en storby.

På arbejde eller til møde

Af alle grundene nævnt ovenfor er el løbehjulet også det oplagte transportmiddel for forretningsmanden, hvad end han er på forretningsrejse eller bare færdes i sin egen by. Som forretningsmand kan man med fordel bruge et el løbehjul, når man tager på arbejde og hjem igen, men ellers er det også ideelt, når man skal til møder rundt omkring i byen. Fordi et el løbehjul i mange tilfælde er den mest direkte transportform, er det nemlig også den hurtigste. Tager du el løbehjulet til dine møder kan du derfor komme hurtigt frem og tilbage i en hvilken som helst by og derved miste så lidt tid som muligt.

En anden fordel ved el løbehjulet for en forretningsmand, som designerne nok næppe har tænkt over i designprocessen, er, at man undgår krøller i det fine tøj. Hvis du skal sidde i bus eller tog eller sågar på cykel, bliver tøjet hurtigt krøllet og beskidt. Med et el løbehjul tager du imidlertid hele rejsen stående, hvilket holder tøjet friskt og pænt, så du er klar til at træde direkte ind i møderummet.

Selvom du har travlt med at komme på arbejde eller til dit næste vigtige møde er det dog vigtigt, at du stadig husker at overholde de regler og love, der trodsalt er omkring brugen af el løbehjulene. Du må for eksempel ikke tjekke mobiltelefonen samtidig, ligesom du skal holde dig på cykelstien og holde dig under 20 kilometer i timen. Holder man reglerne er el løbehjulet dog det oplagte transportmiddel for forretningsfolk.